Το Belli Momenti είναι ένα γραφείο οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων που δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα από το 2012. Η ιδέα και οι βασικές αρχές που διέπουν την λειτουργία του οφείλονται στον Άρη Παπαχρήστου - ιδρυτή και βασικού διοργανωτή.

Ο Άρης Παπαχρήστου έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στο Ε.Κ.Π. Αθηνών καθώς και Υπηρεσίες Υγείας στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Η ενασχόληση του με την οργάνωση και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο των δεξιώσεων, προήλθε κυρίως από προσωπική εμπειρία, όταν αποφάσισε να περάσει και ο ίδιος τα σκαλιά της εκκλησίας. “Η έλλειψη ενός ατόμου να μας καθοδηγήσει σωστά, η ανάλωση του χρόνου μας σε ραντεβού, που κυρίως μας απογοήτευαν, η αγωνία μας να είναι όλα σωστά τη μέρα του γάμου μας, χωρίς στην ουσία να μπορούμε να απολαύσουμε τις μοναδικές εκείνες στιγμές, με έκαναν να σκεφθώ τη δημιουργία ενός γραφείου, που θα μεριμνεί για το ζευγάρι και θα διασφαλίζει την ηρεμία και την ομαλότητα κάθε εκδήλωσης” λέει σήμερα.

Το Belli Momenti σήμερα με επικεφαλή τον Άρη Παπαχρήστου αλλά και μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες, προσφέρει υπηρεσίες και λύσεις υψηλής ποιότητας σε γάμους, δεξιώσεις και κάθε είδους εκδήλωση.